12 Ağustos 2016 Cuma

Tarih de yolculuğa devam



Uzun zamandır bloga bir şeyler yazamadığımın  farkındayım. Kitap okumaya devam etsem de, yazılacak kitap miktarının da giderek artmasına rağmen hayat içinde gelişen olaylar buna engel oldu. Yüksek Lisans tezimi bitirmeye çalışmam, bunun yanında yeni bir işe başlayıp taşınmam hayatımı çok yoğun bir döneme soktu. Bundan dolayı blogu biraz ihmal ettim. Tabi eskisi kadar kitap okuyamıyorum. Bu süre zarfında kitap okumam aksamasın diye okumak istediğim romanları aradan çıkarmaya çalışıyorum. Bunun yanında genelde blogerların başına gelen bir süre sonra bloga az yazı girilmesi ve terk edilmesi benimde başıma gelecek mi diye sormadan da edemedim kendime. Devam etsem mi yoksa yazmayı bıraksam mı diye de düşündüm bu süre zarfından. Fakat ülke de gerçekleşen bazı olaylar nedeniyle bundan bugün vazgeçtim. Blog yazmaya devam edeceğim.

Ülkede meydana gelen olaylar ve insan aptallığının cahilliğinin üst seviyeye çıktığı bir dönemde, gerçek bilginin çarpıtılarak, sahte bilgiler ile insanın önüne serildiği, olmayan tarihi olaylar yaratılarak yeniden yazılması beni gerçek tarihi verileri araştırma işinde insanlara aktarma isteğimi daha da artırdı. Bugün gerçek olan bilgiyi birkaç kişiye ulaştırabilisem blog gerçek amacına ulaşmış olacak. Bunun yanında ülkede komiğin ötesinde ki bilimsel aptallıklar giderek artarak devletin resmi kurumlarını ele geçirdi. Düşünmeyi ve insan bilgisini artıracak bilim, felsefe ve düşünce  kitapalarına da bu arada yer vereceğim. Bu kitapları da size aktaracağım. 

Tezimin bitmesine kadar sürede yine düzenli yazı yazamayabilirim. Bundan sonra her zaman ki araştırma sisteminde yazılar yayınlamaya devam edeceğim. Size aktarmam gereken çok şey birikti. Yeni kitaplarda görüşmek üzere...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...